Sluit je aan bij het Meedenkteam !

Wij zijn op zoek naar enthousiaste meedenkers in de gemeente Krimpenerwaard voor ons Meedenkteam. Als lid van dit team kun jij de ogen en oren van jouw dorp of wijk zijn. Zo help je de uitdagingen, problemen, maar ook oplossingen en frisse ideeën uit jouw eigen leefomgeving politiek onder de aandacht te brengen.

Wat is Leefbaar?

Leefbaar Krimpenerwaard is een onderdeel van een grote familie Leefbare partijen in Nederland, die in het gedachtengoed van Pim Fortuijn vooral praktisch zijn ingesteld en houden van duidelijke taal. Een partij waarin ieders mening gehoord mag worden en ideeën en praktische oplossing ook grote kans maken om op de politieke agenda te komen.


Met een groot gevoel voor rechtvaardigheid en gelijkheid, wil Leefbaar Krimpenerwaard er vooral eerst voor de eigen inwoners zijn en daarnaast kansen bieden aan anderen die hulp echt nodig hebben.

Pim Fortuyn, 1 september 2001)

''Het is niet een kwestie van u vraagt en wij draaien. Wie veranderingen in dit land wil, zal in beweging moeten komen!''

Wie ben jij?

Je bent inwoner van de gemeente Krimpenerwaard en minimaal 16 jaar oud. Daarnaast vind je het leuk en zinvol om jouw dorp of wijk te vertegenwoordigen en de geluiden uit jouw leefomgeving ook op de politieke agenda te krijgen via Leefbaar Krimpenerwaard. Dat doe je door met mensen te praten en vooral naar hen te luisteren.

Zo kun je meehelpen in de Leefbaarkar, die bij verschillende gelegenheden door de hele Krimpenerwaard zal verschijnen en waar inwoners onder het genot van een gratis kopje koffie of thee in gesprek kunnen met jou of gemeenteraadsleden van Leefbaar Krimpenerwaard. Daarnaast wordt je hulp ook gewaardeerd bij flyeren en het promoten van onze partij in je eigen omgeving.

Je vindt het vooral leuk om met mensen om te gaan, bent makkelijk aanspreekbaar en weet hun ideeën, zorgen en oplossingen goed over te brengen op de fractie van Leefbaar Krimpenerwaard.

Ondersteuning voor Meedenkteam

Natuurlijk krijg je ondersteuning vanuit de partij om jouw taak zo goed mogelijk te kunnen vervullen. Of dat nou een paar uurtjes per maand is of eens per week, bepaal je voor een deel zelf. Jij wordt voor jouw dorp of wijk de directe schakel naar de politiek in de Krimpenerwaard en hebt dus een belangrijke rol. Je kunt direct sparren met een gemeenteraadslid of andere leden uit de partij.

Meedoen & aanmelden

Ben jij geknipt om de geluiden uit jou dorp of wijk op te vangen en over te brengen? Ben je graag met mensen in contact en wil je meedenken en meedoen namens hen een verschil te maken? Lijkt het je leuk om te helpen bij een gezellige club mensen die houden van humor, durven te zeggen wat ze denken en doen wat ze zeggen? Meld je dan snel aan via onderstaande formulier Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.


Maak het verschil en wordt politiek actief!

Leefbaar Krimpenerwaard (H2)

Leefbaar Krimpenerwaard is een politieke partij die zich richt op doen. Bijvoorbeeld door gesprekken met inwoners begrijpen waar zij tegenaan lopen en zoeken naar praktische oplossingen. Dat doen wij als Leefbaar Krimpenerwaard ook met belangrijke punten, zoals voldoende woonruimte, goede bereikbaarheid voor alle kernen, natuur met waarde ontwikkelen tegen CO2-uitstoot, en ruime mogelijkheden voor scholing. Zo hebben wij nog veel meer standpunten om de Krimpenerwaard Leefbaar te maken en houden voor iedereen.

Over LK

Leefbaar Krimpenerwaard heeft als lokale partij de steun, kennis en ervaring van andere Leefbare partijen uit de regio, zoals Leefbaar Krimpen, Leefbaar Capelle, Leefbaar Rotterdam en Leefbaar Ridderkerk. Zo staan wij samen sterker om nog meer voor de inwoners van onze mooie Krimpenerwaard te kunnen betekenen. Over Lk